Eerste van 140 XXXL chalets geplaatst. Ambtenaren zetten raad buitenspel

Elke X staat voor 1 slaapkamer  , dat  zijn dus 3 per chalet , voorzien van 2 bedden of een stapelbed. 140×6 slaapplaatsen = 840+64 bedden in 2 extra logiesgebouwen maakt 904 totaal.

H.A.M.b.v.(Peter Epe) wil de Gemeente Zeewolde op 21 october nog snel laten geloven , dat de tekening een” foutje ” bevat. De Gemeente Zeewolde eist ” dat uit de stukken moet blijken , dat er maximaal 600 personen kunnen worden gehuisvest”. Het aantal chalets blijft echter gelijk….. maar de bedden verdwijnen uit de tekening.

Uit de uitkomst van de verkeerstelling van de Gemeente Zeewolde en nauwgezet aanvullend onderzoek , blijkt dat er slechts ca 250 arbeidsmigranten, die daar slapen, op het Trekkersveld en het Horsterpark werkzaam zijn. ca 120 van hen bij 2 Sisters Storteboom , ca 100 bij Bakker Logistiek en ca 30 verspreid over nog 3 bedrijven. Bij het bekend worden van die cijfers , ontstaat er paniek bij de uitzendbureau’s en de gemeente Zeewolde . De aantallen uit de  door ons uitgevoerde controles blijken allemaal juist.

Gemeente en uitzenders verklaren tijdens het kort geding de slaaplokatie  opeens van regionaal belang , maar vullen in hun overzicht voor Bakker Logistiek 435 mensen in, om het vergunde getal van 600  sluitend te krijgen. Op papier werken er dan opeens  toch 600 binnen de gemeentefgrenzen en niemand buiten Zeewolde. Papier is geduldig , maar het bedrog is zo doorzichtig. Waar zouden die 250(lease) auto’s dan naar toe rijden ? Naar Bakker Logistiek , op 2 km van de slaapplek en weer terug ? En die hebben wij gemist in de telling ? En wie zitten  er dan in die 160 auto’s richting Almere elke dag  ? De opvang is opeens van regionaal belang beweert de gemeente. Daarover beslist echter de gemeenteraad en niet  een uitzendburo of een beddenhandelaar met een commercieel belang, die met de cijfers frauderen. Een grootschalige ontwikkeling als deze, is dus absoluut niet noodzakelijk , afgezien van alle andere overtredingen van de regelgeving.

Het is een vat vol leugens en bedrog geworden , het ‘Polenhotel”aan de Bosruiterweg. Zo vol, dat het deksel er nimmer meer op gaat passen.

Share on linkedin
Linkedin
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Voel je vrij om deze informatie te delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *