Wie is er nu wel weg en wie( nog )niet .

Met stille trom zijn per 1 februari  voor de gemeente Zeewolde 2 belangrijke ambtenaren vertrokken . Het Hoofd Ruimte en tevens directeur grondbedrijf dhr.K(arel) Hamstra en mevr. Nieborg , hoofd afdeling ontwikkeling.

Hamstra leverde een belangrijke bijdrage aan de ontwikkelingen in Zeewolde, maar kreeg door de herrie rondom het crematorium , het AZC ,het Polenhotel en  “zijn” grondbedrijf “ steeds meer kritiek.

Hamstra wordt directeur bedrijfsvoering bij het samenwerkingsverband Meerinzicht van de gemeentes Harderwijk, Ermelo en Zeewolde.

Hun taken worden overgenomen door dhr.M(Maarten) de Boer als directeur grondbedrijf, dhr.J(Justus) Kuik als projectleider -stedenbouwkundige en dhr.W van’tWout is als ingehuurd ambtenaar tijdelijk benoemd als Hoofd Ruimte .

Hij deed in 2007 zijn intrede bij de gemeente Zeewolde via het bedrijf  NCOD-Xproject, waarin zowel van ‘tWout als Hamstra ieder voor 50% aandeelhouder bleken te zijn.

Feitelijk fungeerde hun bedrijf als uitzendbureau voor het grondbedrijf, op  “het snijvlak van projectontwikkeling en stedenbouw “en meer bla,bla.

van ‘t Wout was als zap-projectleider eerder betrokken bij de reconstructie van het centrum van Zeewolde en laatstelijk verantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling in het Bergkwartier en het Havenkwartier.

Sipke Veenstra

 

 

 

 

 

Met name

Share on linkedin
Linkedin
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Voel je vrij om deze informatie te delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *